Szeretettel köszöntjük Önt az IldiFodrászat weboldalán!

Tudjuk, hogy nem könnyű fodrászt választani és bizalmat szavazni neki, mikor tervezzük, hogy új szakemberhez fordulunk. Hogy a döntést megkönnyítsük, olvassák el bemutatkozó sorainkat – Virág és Judit kolléganőim és jómagam, Ildikó szeretettel várjuk Önöket!

Gyovai Ildikó vagyok, női fodrász, hajszakértő.

Közel 35 évvel ezelőtt végeztem fodrászként, azóta is szerelmem ez a szakma. Az elmúlt évek alatt számtalan képzésen vettem részt, és nyitott természetemből adódóan sokféle anyagot, munkamódszert kipróbáltam. Fontosnak tartom, és mindig is aszerint működtem, hogy ne csak “egy fejjel” gondolkodjak és alkossak munkám során, hanem annak a vendégnek a “fejével is”, aki éppen bizalmat szavaz nekem, és a székembe ül, hogy elkészítsem a frizuráját.

Fontosnak tartom a trendek, legújabb technikák ismeretét, de még fontosabbnak azt, hogy ne csak az új irányzatok szerint dolgozzak. Sok vendégemtől kaptam már olyan visszajelzést, hogy azért szeret hozzám járni, mert nem “trendi, sablonos egyen-frizurát” gyártok, hanem olyat készítek, ami a személyiségéhez leginkább passzol.

A klasszikus fodrászat mellett hajszakértőként is tevékenykedem, ami azt jelenti, hogy szakmai segítséget nyújtok tartósan fennálló fejbőrproblémák esetén. Hatékony kezelési lehetőségek állnak rendelkezésünkre erős korpásodás, seborrhea megszüntetésére, különböző okokból történő hajhullás mértékének csökkentésére vagy megállítására, kezelhető esetekben hajnövesztésre. Emellett vitaminhiányból, terhességből adódó hajminőség-romlás esetén kezeléseinkkel megoldást nyújtunk a haj szerkezetének, mennyiségének visszaállítására. Bővebb információt a kezelésekről itt olvashat.

Ha valaki először jár nálam, az azt jelenti: megtette az első lépést, és bizalmat szavazott nekem. Igyekszem minden tudásommal ezt a bizalmat erősíteni, és meg is tartani. Ennek első lépése, hogy beszélgetünk: szeretném megismerni egy kicsit a személyiségét, a stílusát, és persze a haját. Megbeszéljük, mik az elképzelései, és aztán… Vágjunk bele!:)

Szeretettel várom Önt is, jelentkezzen be, látogasson el hozzám!”

Üdvözlettel:

ildikó

Gyovai Ildikó

fodrász, hajszakértő

Bejelentkezés a Kapcsolat oldalon.

 

Fodor Judit vagyok, Női,  Férfi és Gyermek fodrász.

Már óvodás koromban, amikor megkérdezték tőlem, hogy mi szeretnék lenni, ha nagy leszek, rögtön azt válaszoltam, Fodrász! 2008-ban az iskola elvégzése után rögtön az álmom rabjává váltam. Folyamatosan követve a divatot, de mindig figyelembe véve a vendégeim igényeit és stílusát készítem a frizurákat legyen szó női, férfi vagy gyermek vendégről. A szakmám számomra a hobbim is, ezért mindent megteszek azért, hogy a frizuradivatban minden korosztály számára megtaláljam  az egyéniségéhez illőt. Precíz munkavégzéssel jó hangulattal várom meglévő és új  vendégeimet!

A szépség nem ismer korhatárt!

Üdvözlettel:

Fodor Judit

Fodor Judit ☺

Bejelentkezés a Kapcsolat oldalon.

 

Üdvözlöm, Arany Virág vagyok, női-, férfi- és gyermek fodrász.

20 éve vagyok a szakmában. Folyamatosan követem az új trendeket, szem előtt tartva persze a vendég igényeit és egyéni stílusát. A szakmám a hobbim is, feldob, amikor új hajakat alkothatok!

A klasszikus hajvágás, festés, melír és dauer mellett Keratinos hajregenerálással is foglalkozom. Ez az eljárás visszaadja a haj természetes víztartalmát, rugalmasságát, megállítja a haj töredezését és általa könnyen kezelhetővé válik a haj.

A profilomhoz tartozik még az ALFAPARF LISSE DESIGN Keratin Therapy tartós hajsimítás is, amit göndör, kezelhetetlen hajra alkalmazok. Ez lehetővé teszi, hogy a hajad vasalás után is egyenes maradjon meg párás időben is. (Leírás és képek ITT láthatók.)

Sok szeretettel várom régi és új vendégeimet egyaránt!

Üdvözlettel: Arany Virág :-)

Bejelentkezés a Kapcsolat oldalon.