ALFAPARF keratinos hajsimítás – legyen fényes, erős, egészséges hajad!

Alfaparf keratinos hajsimítás

Lágy esésű, selymes tapintású, fényes, és egyenes hajra vágysz?  Reggelente sok időd megy el azzal, hogy vasalod a hajadat? Az Alfaparf hajsimító – hajegyenesítő kezelés minden hajtípusnál alkalmazható, függetlenül attól, hogy festett, melírozott, dauerolt, vagy esetleg más hajkiegyenesítést végeztek rajta. A keratinos kezelés során a töredezett végű, erőtlen és vékony szálú haj is azonnal megerősödik és új életre kel az extra adag keratinnak köszönhetően.

Tudnivalók a tartós hajsimításról:

• Festett haj esetén 2 hétnek kell eltelnie a festés és a kezelés között.
• A hajkiegyenesítés után szulfátmentes sampont ajánlott használni. Bár a samponok legnagyobb része tartalmaz szulfátot, de ezek használata lecsökkenti a hajegyenesítés tartósságát, mivel hamarabb kiesnek a bejuttatott anyagok a hajszálak belsejéből. A megfelelő sampon megválasztásában természetesen tudunk segíteni.
• Ha nagyon kevés, vékony szálú a hajad és egyébként is problémát okoz a volumennövelés számodra, akkor gondold át, hogy valóban szeretnéd-e a keratinos hajegyenesítést. A kezelés következtében a hajszálak felülete simává válik, ezáltal jobban a fejhez simul.
• Kismamáknak a megváltozott hormonháztartás miatt nem garantálható a sikeres kezelés.

Hívj minket, és kérd az Alfaparf keratinos hajsimítást! :-)

Előtte-utána képek

(Arany Virág kolléganőnk munkái)

 Utána 1.

Előtte 2. Utána 2.

 

Comments are closed.